Vítejte na webových stránkách Badmintonového Klubu Kopřivnice, z.s.

  • Veškeré aktuality a výsledky z turnajů, novinky, zajímavosti a spoustu dalšího najdete na našich sociálních sítích - na Facebooku a na Instagramu.
Přidejte se k nám, sledujte nás a podporujte kopřivnický badminton!


Správce webu | | Administrativní

Přivítání na novém webu BK Kopřivnice + DŮLEŽITÉ INFO pro členy klubu!!!

Badmintonový klub Kopřivnice vás vítá na svém novém webu. Toto je úvodní článek, automaticky vložený při založení webu systémem Klubweb.cz a představuje možnosti, které nový web pro sportovní klub BK Kopřivnice přináší. Věříme, že vás náš nový web zaujme a že se na něj budete pravidelně vracet.

Nový web je postaven na systému Klubweb.cz a obsahuje všechny potřebné prvky moderního sportovního webu, které jsou přizpůsobené pro potřeby BK Kopřivnice: články a aktuality, soupisky družstev, rozpisy utkání jednotlivých družstev, termíny tréninků daných skupin, turnajové kalendáře, fotogalerii, historii klubu, kontakty, ankety a mnoho dalších. 

To co vidíte je jen začátek, v průběhu času budou na web doplněny další informace. Děkujeme vám za vaši přízeň.

!!!  DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY ČLENY KLUBU  !!!

Nový klubový web má i svou uzavřenou - soukromou sekci - na hlavním pásu karet, úplně vpravo - karta "PRO ČLENY". Tato karta bude sloužit primárně k vnitřní komunikaci mezi členy klubu BK Kopřivnice - vedením klubu, hráči, rodiči, trenéry ... a budou zde zveřejňovány důležité informace.

Pro přístupové heslo do této sekce si žádejte na e-mailu:  martin.sliva223@seznam.cz

(pouze pokud jste členy klubu, respektive rodiči hráčů)

Utkání

Aktuální články

Pozvánka na valnou hromadu BK Kopřivnice, úterý 7.5.2024

POZVÁNKAna valnou hromadu BK Kopřivnice, z.s.Termín:   úterý 07. 05. 2024Čas zahájení:   17:30 hodinMísto...

Letní srpnové soustředění BK Kopřivnice 2024

Tradiční letní badmintonové soustředění pořádané naším klubem BK Kopřivnice se vrací opět po roce. Tentokrát v termínu 25. až 30....

Medaile z celostátních turnajů GPB, Pargačová bronzová v Belgii

Na konci března se odehrály celostátní GPB turnaje mládeže kategorií U15 a U19. Během prodlouženého velikonočního víkendu se v Belgii...